ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:ΠΑΣ Γιάννινα-Θερμαϊκός Θέρμης
Πολύ φτωχή είναι η προϊστορία των συναντήσεων μεταξύ των ομάδων του ΠΑΣ Γιάννινα και του Θερμαϊκού, καθώς οι δυο προσεχείς αντίπαλοι αναμετρήθηκαν μόνο μια φορά στην πόλη μας για αγώνα πρωταθλήματος….
Και αυτό έγινε την περσινή χρονιά, όταν για την 6η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας συναντήθηκε με την ομάδα της Θέρμης και κέρδισε με 2-0, χάρη σε δυο τέρματα που σημείωσε ο Βαγγέλης Καούνος.
Στο ποιοτικά πολύ κακό παιγνίδι που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, από τα λίγα πράγματα που τράβηξαν την προσοχή των φιλάθλων, ήταν η παρουσία ενός Βραζιλιανού παίκτη, που τότε αγωνιζόταν στον Θερμαϊκό. Ο Ντιόγκο Κρόνχαρντ ξεχώρισε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και φυσικά τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδος μας, που το καλοκαίρι κινήθηκαν αποτελεσματικά και έφεραν τον πολύ καλό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στον ΠΑΣ Γιάννινα.
2004-05 ΠΑΣ Γιάννινα – Θερμαϊκός Θέρμης 2-0 (Γ΄ Εθνική)
Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα από την εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ»
Σχόλια
Σχολιάστε