Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Νέα…

simpas2.jpg

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 11/11/2005 και ώρα 09:30 το ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διπλή προπόνηση σήμερα για τους παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Εγχειρίστηκε σήμερα ο Σίγκμπο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους σημερινούς εορταζόμενους…

Σε απολογία κλήθηκε η ομάδα μας από το Α΄θμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΑΕ, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην έκθεσή του ο παρατηρητής ΔΕΑΒ κ. Ν. ΑΪΒΑΖΗ. Το μυστήριο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο διαιτητής δεν αναφέρει τίποτε στο φύλλο του αγώνα, ενώ το σύνολο του αθλητικού τύπου εκθείαζε τους φιλάθλους μας στα χτεσινά ρεπορτάζ του αγώνα.

Παραθέτουμε όλο το κείμενο της κλήσης για να διαπιστώσετε όλοι το μέγεθος του κομπλεξισμού του παρατηρητή ΔΕΑΒ, ο οποίος εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι έχει προβλήματα ακοής ή συντακτικές ελλείψεις….

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 11/11/2005 και ώρα 09:30 το ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί στον αγώνα ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, φίλαθλος της εγκαλούμενης άναψε ένα (1) πυρσό, ο οποίος το κράτησε αναμμένο για λίγο χρονικό διάστημα. Επίσης καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλούμενης εκφωνούσαν τα εξής υβριστικά συνθήματα εν χορώ: “Εδώ – Εδώ στο γήπεδο αυτό γαμήστε τους τη μάνα”, “Δέκα μαλάκες είσαστε”, “Γάμα τους την μάνα ΠΑΣ ολέ-ολέ”, “Έτσι πηδάμε όταν τους γαμάμε”, “Πηδάμε του ΑΣΤΕΡΑ, ΠΑΣ ολέ –ολέ”, επί παραβάσει του άρθρου, 41 Ζ παρ. 3 γ 1 του Ν. 2725/99 όπως ισχύει.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τα Τρίκαλα.

Οι παίκτες μας το πρωί έκαναν βάρη και το απόγευμα προπονήθηκαν στο Πέραμα. Ο Κατερίνης έκανε προληπτικά ατομική προπόνηση σήμερα, ενώ αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Τάτσης απουσίασε σήμερα από τις προπονήσεις, αλλά αύριο θα ξεκινήσει τρέξιμο και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Άρτα. Ο Μάγγος αύριο θα κάνει μαγνητική στον γαστροκνήμιο, για διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Υποβλήθηκε σήμερα σε εγχείρηση έσω – έξω μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού ο Σίγκμπο, που ως γνωστόν είχε τραυματιστεί στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Την εγχείρηση έκανε ο κ. Γεωργούλης και ο παίκτης θα είναι έτοιμος σε τέσσερις μήνες.

Χρόνια πολλά  στον Άγγελο Βιλανάκη και στον Μιχάλη Πέτσιο και σε όλους τους φιλάθλους μας που γιορτάζουν.

 

Σχόλια

Σχολιάστε