Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

simpas2.jpgΠριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, έτσι ώστε να σταματήσει μερικώς την παραπληροφόρηση που επιχειρείται, ως συνήθως, το τελευταίο χρονικό διάστημα προς όφελος των μάνατζερ και εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας.  Πολλοί θα περιμέναν διαφορετικές αντιδράσεις από τα συγκεκριμένα κέντρα, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι ''υπέυθυνοι των κέντρων παραπληροφόρησης" δεν υπολογίζουν τίποτε και κανέναν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει παντελώς την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σολάκη και Γκίτκου, όπως επίσης και τη δήθεν συμφωνία για δανεισμό του Σαϊτιώτη στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Όσον αφορά τον Σολάκη, πράγματι επιθυμούμε την απόκτησή του, αλλά τον ίδιο ποδοσφαιριστή θέλουνε και όλες οι ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γκίτκος δεν μας ενδιαφέρει και καλά θα κάνει ο μάνατζερ του να μην μας χρησιμοποιεί, ψάχνουμε κάτι πολύ καλύτερο.

Επίσης όσον αφορά τον Σαϊτιώτη ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ούτε δανείζει ούτε δανείζεται, άλλωστε δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα και έχουμε εντελώς διαφορετική πολιτική.

ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σχόλια

Σχολιάστε